We hebben vanmiddag de start van de campagne voor het VN-verdrag bekeken en besproken bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Klein detail… Twintigste verdieping voor iemand met hoogtevrees is geen pré, maar dit terzijde.

Tijdens de laatste bespreking in oktober waren we teleurgesteld en gedesillusioneerd. Dit hebben we ook niet onder stoelen of banken gestoken. Toch zijn we met open gedachten naar Den Haag afgereisd. Hoe zou het geworden zijn?

We kunnen niet anders oordelen dan dat we positief verrast zijn. Natuurlijk zijn niet alle punten die we gemeld hebben meegenomen in de campagne. Maar onze conclusie is dat assistentiehonden zeker in de campagne aanwezig zijn en er een duidelijk boodschap in gemeld wordt.

In de loop van januari zal de campagne van start gaan in de vorm van filmpjes, radiospotjes en een poster. In alle drie de vormen zijn assistentiehonden betrokken.

Er komt wederom een vervolg waarbij Stichting Gebruikers Assistentiehonden betrokken wordt en waarop we later terug komen.

vws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *