Wij hebben contact gehad met fotograaf Olivier van Hartingsveldt. Voor zijn nieuwe project zoekt hij mensen die afhankelijk zijn van een assistentiehond. Hieronder zijn oproep. Mocht je willen reageren, staat zijn e-mail erbij. Mocht dit niet lukken dan kan je ook het contactformulier op zijn website invullen.

***************

Sinds enkele jaren werk ik als autonoom fotograaf met veel plezier aan verschillende fotoseries waarbij de relatie tussen mens en dier centraal staat: www.oliviervanhartingsveldt.com
Door een sterke fascinatie voor dit onderwerp ben ik erg geinteresseerd geraakt in hulphonden voor autisme, aanverwante of andere psychische problematiek, als onderwerp voor een nieuwe fotoserie.

Mijn doel is om een documentaire portretserie te maken over kinderen / jong-volwassenen en hun hulphond in hun eigen vertouwde omgeving. Dit kan thuis zijn of op een andere vertrouwde plek. Het accent komt te liggen op de relatie tussen mens en dier.

Het is een zelf geinitieerd project waar ik graag voor een langere periode aan zou willen werken. Mijn streven is om het werk uiteindelijk als afgerond geheel te exposeren.

Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie ontvangen of kent u mensen die mee zouden willen werken dan zou ik het erg op prijs stellen als u contact met mij op zou willen nemen.

Ik werk als documentair fotograaf, woon in Leiden en studeerde in juli 2012 af aan de Fotovakschool te Amsterdam (Fotografische vormgeving, hbo 4 jaar).

Mijn werk is onder andere te zien geweest bij galerie Pouloeuff in Naarden en tijdens het Internationaal Fotofestival Leiden. Tevens is mijn werk gekozen voor de ‘New Dutch Photography Talent 2013’.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!
Met vriendelijke groet,

Olivier van Hartingsveldt

http://www.oliviervanhartingsveldt.com
info@oliviervanhartingsveldt.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *